Breaking News

Amazon Quiz Time Daily Answers -Mar 10

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Samsung Galaxy S10 Plus  Quiz Time
  • Today’s Prize – Samsung Galaxy S10 Plus 
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 9th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

WinSamsung Galaxy S10 Plus  : 10th March 2019

1. Which Object Grants The Superhero, Green Lantern, His Extraordinary Powers?

Answer: A Ring

2. Which Of These Actors Will Be Playing The Character Of The Genie In The 2019 Live Action Remake Of Aladdin?

Answer: Will Smith

3. Hemophobia Is The Fear Of _____. Fill In The Blank.

Answer: Blood

4. What Is The Dot That Appears Over The Lowercase Letters, ‘I’ And ‘J’, Called?

Answer: Tittle

5. The Novel, White Tiger, Won The Man Booker Prize In 2008, And Was The Debut Novel Of An Indian-Born Author. Who Wrote It?

Answer: Arvind Adiga

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Ray-Ban Sunglasses  Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Ray-Ban Sunglasses
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 9th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Win Ray-Ban Sunglasses : 9th March 2019

1. Which Is The Largest Living Fish In The Ocean?

Answer: Whale Shark

2. A Butterfly’s Taste Sensors Are In Its Feet.

Answer: True

3. Which Company Has Made The Humanoid Robot Known As ASIMO?

Answer: Honda

4. A European Spectacle Maker Invented The Telescope. What Was His Name?

Answer: Abode Of Snow

5. What Is The Meaning Of The Name Himalaya, In Sanskrit?

Answer: Hans Lippershey

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Fitbit Ionic Smartwatch  Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Fitbit Ionic Smartwatch
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 7th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Win Fitbit Ionic Smartwatch : 7th March 2019

1. What does ‘SIM’ in SIM card stand for?

Ans- subscriber identity module

2. Which is the hottest planet in our solar system?

Answer- Venus

Q. Which Stephen King novel takes place in the fictional Overlook Hotel?

Answer- The Shining

4. Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. Who was the second?

Answer- Buzz Aldrin

5. How many sides does a rhombus have?

Answer- 4

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Redmi Note 5 ProQuiz Time
  • Today’s Prize – Win Redmi Note 5 Pro
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 6th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

WinRedmi Note 5 Pro : 6th March 2019

1. A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in ____.

Answer- Edible seaweed

2. A Moveable Feast’ is the autobiography of?

Answer- Ernest Hemingway 

3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer- The French Revolution

4. George Eliot was the pen name of which author?

Ans- Mary Ann Evans

Q5. Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?

Answer- Chris Gayle

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Sony Portable Party System Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Sony Portable Party System
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 5th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Win Sony Portable Party System : 5th March 2019

1. Where can you find the largest cricket stadium in Asia, which is sometimes referred to as the ‘Lord’s of Asia’?

Answer- Kolkata

2. What is the maximum number of players a football team can have on the field, during a match?

Answer- 11

3. The electronic recording device in an aircraft is known as a black box. What color is this device?

Answer- orange

4. What is the capital city of Mizoram?

Answer- Aizawl

5. Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?

Answer- The God of Small Things

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Rs 10000 Pay Balance  Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Rs 10000 Pay Balance
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 4th March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Win Rs 10000 Pay Balance : 4th March 2019

1. On which day is the International Women’s Day celebrated every year?

Answer- 8th March

2. After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?

Answer- The Revenant

3. The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India

Answer- False

4. The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer- Arunachalam Muruganantham

5. Which country will host the 2020 Summer Olympics?

Answer- Japan

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz
    Samsung Galaxy A7 Quiz Time
  • Today’s Prize – Samsung Galaxy A7 
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 3rd March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Amazon Bose Wireless Sleepbuds : 3rd March 2019

1. Marine scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin and not a fish. What is it now known as?

Answer – Seastar

Q2. Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Answer – Wimbledon

3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer – Jhumpa Lahiri

4. Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?

Answer – Ajay Devgn

5. All of the below are Indian fashion designers, except?

Answer – Ravi Ruia

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz
    Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Time
  • Today’s Prize – Amazon Bose Wireless Sleepbuds
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 2nd March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Amazon Bose Wireless Sleepbuds : 2nd March 2019

1. When It Comes To Mobile Phone Networks Such As 2G, 3G And 4G, What Does The ‘G’ Stand For?

Answer: Generation

2. The First Fully Solar-Powered Airport In The World Is In India. Which City Can You Find It In?

Answer: Cochin

3. Which Actress Will Portray The Story Of Acid Attack Victim, Laxmi Agarwal, Alongside Vikrant Massey In An Upcoming Film By Meghana Gulzar?

Answer: Deepika Padukone

4. When Talking About Computers, Which Of These Is NOT A Peripheral Component?

Answer: Motherboard

5. Which Multinational Conglomerate Is The Parent Company To Google?

Answer: Alphabet Inc

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz
    Win Rs 10000 Pay Balance Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Rs 10000 Pay Balance
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 1st March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Win Rs 10000 Pay Balance : 1st March 2019

1. On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of this robotic rover?

Answer – Opportunity

2. Until 1955, the State Bank of India was known as __.

Answer – Imperial Bank of India

3. How many times have the Chennai Super Kings won the IPL?

Answer – Three

4. The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports.

Answer – False

5. The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer – The Ring of Fire

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz
    Amazon Seagate 5TB Hard Drive
    Quiz Time
  • Today’s Prize –
    Amazon Seagate 5TB Hard Drive
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 28th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Amazon Seagate 5TB Hard Drive :28th February 2019

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer – Facial Cheek

3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer – Bathing

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer – Venice

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer – Leprosy

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin a Honor View 20 Quiz Time
  • Today’s Prize – Honor View 20
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 27th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Win a Honor View 20 :27th February 2019

1. Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?

Answer – False

2. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

3. Which football club play their home games at Old Trafford?

Answer – Manchester United

4. Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?

Answer – Onion

5. Krav Maga is a ___. Fill in the blanks.

Answer – Martial Art Form

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin a Seiko Chronograph watch Quiz Time
  • Today’s Prize – Win a Seiko Chronograph watch
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 26th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Win a Seiko Chronograph watch :26th February 2019

1. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer – Russia

2. The national anthem of Bangladesh, ‘Amar Sonar Bangla’ was written by __. Fill in the blanks.

Answer – Rabindranath Tagore

3. Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?

Answer – Bermuda Triangle

4. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Anwer – Bull Fighting

5. Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?

Answer – Green Book

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizWin Rs 75000 Pay Balance Quiz Time
  • Today’s Prize – Win Rs 75000 Pay Balance
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 25th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Win Rs 75000 Pay Balance :25th February 2019

1. Rudyard Kipling’s ‘The Jungle Book’ was set in which of these Indian states?

Answer – Madhya Pradesh

2. Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?

Answer – URI: The Surgical Strike

3. The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?

Answer – Bark

4. Who was the first woman Air Marshall in India?

Answer – Padmavathy Bandopadhyay

5. As per which of these calendars are we in the year 2019?

Answer – Gregorian Calendar

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Samsung Galaxy M20  Quiz Time
  • Today’s Prize – Canon EOS DSLR Camera
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 24th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Samsung Galaxy M20 : 23th February 2019

1. Which country has won the maximum number of ICC cricket world cups?

Answer- Australia

2. Astana is the capital city of which Eastern European country?

Answer- Kazakhstan

3. In the Hunger Games series, what is weapon of choice of the protagonist, Katniss Everdeen?

Answer- Bow And Arrow

4. Which of these is the largest organ in the human body?

Answer- Skin

5. Which batsman holds the highest individual scorer in test match cricket having scored 400 against England in 2003-04?

Answer- Brian Lara

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s QuizCanon EOS DSLR Camera Quiz Time
  • Today’s Prize – Canon EOS DSLR Camera 2
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 23th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Canon EOS DSLR Camera 23th February 2019

1. What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?

Answer –  To infinity and beyond

2. The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?

Answer – Sherlock Holmes

3.  The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?

Answer  –  George R. R. Martin

4. A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?

Answer – Harry Potter and the Cursed Child 

5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Answer –  2061

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Rs 1000 Pay Balance Quiz Time
  • Today’s Prize – Rs 1000 Pay Balance
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 22th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Rs 1000 Pay Balance Quiz Contest Answers :22th February 2019

1. If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?

Answer – feet

2. Which of these is NOT a play by Shakespeare?

Answer – Barefoot in the Park

3. Jack Dorsey founded which social network in March 2006?

Answer  – twitter

4. Bamboo is a type of grass.

Answer – true

5. The ‘Clavicle’ is also known by which other name?

Answer – collar bone

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Apple Watch   Quiz Time
  • Today’s Prize – Apple Watch 
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 21th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Apple Watch Quiz Contest Answers :21th February 2019

1. King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?

Answer –  Potato

2. Which of these planets does NOT have a ring around it?

Answer – Venus

3. Which highway makes up the longest road in India?

Answer  –  National highway 44

4. In India, the highest temprature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajsthan. How much was this?

Answer – 51.0 Degree Celsius

5. Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?

Answer –  Luck By Chance 

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Redmi 6 Pro  Quiz Time
  • Today’s Prize – Redmi 6 Pro
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 20th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Redmi 6 Pro  Quiz Contest Answers :20th February 2019

1. If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Answer –  Aries

2. If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Answer – Green

3. Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.

Answer  –  True

4. The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ______. Fill in the blanks.

Answer – Agriculture

5. Royal, azure and prussian are shades of which color?

Answer –  Blue

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – GoPro Hero7  Quiz Time
  • Today’s Prize – GoPro Hero7 
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 19th February 2018
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

GoPro Hero7 Quiz Contest Answers :19th February 2019

1. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.

Answer – False

2. What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?

Answer – Goliath Birdeater

3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer – Nagaland

4. The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?

Answer – Maine Pyar Kiya

5. Jakarta is the capital of which country?

Answer – Indonesia

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Free Rs.25000 Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Rs.25000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 18th February 2018
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Free Rs.25000 Quiz Contest Answers :18th February 2019

1. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer – Santa Clause

3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer – Aquarius

4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.

Answer – True

5. Photoshop, Premiere Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer – Adobe Inc.

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Samsung Galaxy Note 9
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 17th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019


Samsung Galaxy Note 9 Quiz Contest Answers :
17th February 2018

1. What the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer: Itanagar

2. India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.

Answer: True

3. When talking about computers, what does RAM stand for?

Answer: Random Access Memory

4. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018

Answer: Tesla

5. The color red enrages bulls, which is why the matadors of Spain use red capes to challenge them.

Answer: False

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon 15th February Quiz Time
  • Today’s Prize – Bose Wireless Sleepbuds 
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 16th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019

Bose Wireless Sleepbuds Quiz Contest Answers :
16th February 2018

1. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer –  Spanish

2. We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?

Answer – Global Positioning System

3. The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?

Answer  –  Mukesh ambani

4. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer – Orange

5. The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?

Answer –  Elbow

  • Today’s Quiz – Amazon 15th February Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Rs.10000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 15th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 28th February 2019


Win Rs 10000 Pay Balance Quiz Answers :
15th February 2018

1. Where in the human body is the femur located?

Answer –  Leg

2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer – Taare Zamin Par

3. During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival celebrated?

Answer  –  Kerala

4. ‘Claque’ is ___.

Answer – a group of people hired to applaud at a performance

5. If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?

Answer –  Shoes

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon Philips Hue Starter Kit Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Philips Hue Starter Kit
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 14th February 2019
  • Winners List Will Declare On – 28th February 2019

Amazon Philips Hue Starter Kit Quiz Answers : 
14th February 2018

Q1.: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Answer: Durian

Q2.: Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Answer: Milind Soman

Q3.: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer: Orange

Q4.: Which is the smallest state in India?

Answer: Goa

Q5.: A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Answer: Fifty Rupees

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily  Today’s Quiz – Win Samsung Galaxy S10 Plus  Quiz TimeToday’s Prize – Samsung Galaxy S10 Plus Quiz Time – 8 AM to 12 PMQuiz Date – 9th March 2019Winners List Will Declare On – 30th March 2019 WinSamsung Galaxy S10 Plus  : 10th March 2019 1. Which Object Grants The Superhero, Green Lantern, His Extraordinary Powers? Answer: A Ring 2. Which Of These Actors Will Be Playing The Character Of The Genie In The 2019 Live Action Remake Of Aladdin? Answer: Will Smith 3. Hemophobia Is The Fear Of _____. Fill In The Blank. Answer: Blood 4. What Is The…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0